Over ons

Een box vol met gezonde en lekkere snacks

Het idee voor de Paarden Snackbox is ontstaan tijdens een middagje mest ruimen bij de paarden. Klinkt smakelijk he? Dat was het niet, maar het idee wat ontstond was dat wel!

Wat Kelly het leukste vond om te doen was lekkere snackbakjes maken voor haar paarden. Van alles deed ze erin, groenten & fruit, kruiden, brokjes, muesli, zo gek als ze het kon bedenken.

Ze spendeerde uren op google om uit te zoeken wat paarden wel en niet mochten eten, waar alles goed voor was en wat in welk seizoen beschikbaar was. 

Toen bedacht ze: “Wat als ik nu eens elke maand een box samenstel met alles erop en eraan, waardoor mensen niet meer continue moeten google wat hun paard mag eten? Ze hoeven dan ook geen grote zakken voer op te slaan en kunnen super gevarieerd voeren.” 

Zo gezegd, zo gedaan en de Paarden Snackbox is in het leven geroepen! Speciaal voor jou en je lieveling zodat de oerbehoefte van het paard, namelijk variatie, veel meer vervuld kan worden. 

Wat kun je verwachten?

1 +
Elke maand een nieuwe box
1 +
Verschillende producten
10 +
Tevreden klanten
5/5
"Dankzij de snackbox erachter gekomen dat mijn paard alles doet voor de appelblokjes. Hij wordt er opeens heel fanatiek en gemotiveerd van! Wel leuk met rijden en grondwerk. Kan niet wachten op de volgende box!"
check, symbols, mark-24124.jpg

Gezond en volop variatie

Elke maand 10-12 verschillende producten

Pure ingrediënten

Winkelwagen